Praktijk voor psychosociale begeleiding

Coloryourlife

Cursus dynamisch masseren

Dynamisch masseren wordt ook wel pulsing (lichte vibrerende bewegingen) genoemd en is een fijne aanvulling op een massagebehandeling.

Door het lichaam vooraf of tussentijds te pulsen (in beweging brengen) geeft het een behandeling extra waarde.

Vastzittende blokades (lichamelijk en emotioneel) worden hiermee doorbroken en de spieren worden op dieper niveau losgemaakt.

Dynamisch masseren is een cursus waarin je leert het gehele lichaam hierin een behandeling te geven. De technieken die toegepast worden zijn o.a.: pulsen, rekken, schudden en wiegen van het lichaam. 

Je kunt hier dan een aparte behandeling in geven of als extra in je behandeling toevoegen. Het is een behandeling waar men niet persé de kleren voor uit hoeft en zodoende ideaal om aan te kunnen bieden bij je klantenkring. 


Deze cursus bestaat uit 6 lessen van 4,5 uur. Waarin je aan de slag gaat bij de ander en uiteraard ook zelf een dynamisch massage zult ondergaan. 

Tijdens deze cursus gaan we ook wat dieper in op hoe te handelen bij het doorbreken van blokades en hoe te handelen. 


Inbegrepen is: certificaat van deelname, lesmatriaal om mee te nemen (naslagwerk inclusief foto's van de technieken), koffie, thee, massagetafels zijn aanwezig, bedovertrek massagetafe, afdekdoek en dekens zijn aanwezig.


Niet inbegrepen: olie (diverse olie ter plaatse te koop)


Meenemen: grote handoek, makkelijke kleding en uiteraard een goed humeur


De workshop bestaat uit groepjes van maximaal 8 personen.


Voor meer informatie en prijzen zie tabblad workshops data's en prijzen.