Praktijk voor psychosociale begeleiding

Coloryourlife

Massages

Naast psychosociale therapie behandelingen, geef ik ook diverse ontspanningsmasasges. Ik ben aangesloten bij IM integratieve masseurs http://www.i-massage.nl/ en ook voor de massage geld een korte intake gesprek. 


Een massage is goed voor de bloedsoorstroming en het afvalsysteem(lymefestelsel). Drink daarom na een behandeling een aantal glazen water, om de afvalstoffen te laten afvoeren. Daarnaast geeft het rust en een heerlijke ontspanning en de klachten (afhankelijk van de klacht) zullen doorgaans na 1 of 2 behandelingen al verlichting hebben gegeven. 


Voor alle vormen van ontspanningstherapie geld: 

Geef ook zelf na een behandeling aan, wat eventuele (bijkomende) factoren er na de behandeling van invloed zijn geweest. Dit hoeft niet per direct, maar het kan zijn dat de klachten lijken te zijn verergerd of dat er andere klachten op de voorgrond gekomen zijn na een behandeling. Door een goede afstemming kan hier naar gekeken worden en hier tijdens een nieuwe of vervolgbehandeling aan gewerkt worden. waardoor u zich (weer) optimaal in uw vel kan gaan voelen en beter in balans. Het is jammer als u afhaakt om diverse redenen die van invloed kunnen zijn, zonder dat dit goed is kunnen doorgesproken. En die los staan van de behandeling zelf. 

Vind u eigen lichaam belangrijk genoeg om verandering een kans te geven om dit teweeg te kunnen brengen. !!!