Welkom in de webshop

 

Niet alle producten zijn altijd per direct vanuit voorraad leverbaar, maar wel leverbaar tenzij er bij het artikel uitverkocht staat. De levertijd duurt daarom in sommige gevallen iets langer, omdat het dan eerst besteld moet worden. In de meeste gevallen is het levertermijn  4-6 dagen. U krijgt bericht als u bestelling verstuurd word en u uw pakket kan volgen via track en trace. Mocht iets onverhoopt niet bestelt kunnen worden dan word u daarvan op de hoogte gesteld. En krijgt u het bedrag over de niet leverbaar artikelen terug gestort binnen 2- 3 dagen. Bij vragen , U krijgt altijd zo spoedig mogelijk een reactie. 

Voor eventuele aanvullingen op de website kunt u contact opnemen via color-your-life@hotmail.nl

De producten die worden ingekocht zijn met zorg uitgeselecteerde groothandels. 

Ongeveer 85 %  dat wordt aangeboden op de website wordt ingekocht/geleverd door Mani Bhadra B.V. Zij brengen producten op de markt die kunnen bijdragen aan levensvreugde, welzijn en spirituele ontwikkeling van mensen. Zij volgen zoveel mogelijk het traject van de producent naar hun bedrijf om er zeker van te zijn dat zij niet bijdragen aan mensonwaardige arbeidsomstandigheden. Zij kopen in bij leveranciers die juist kansarme groepen een kans geven. Zij spannen zich in om hun bedrijfsprocessen te verduurzamen, door het gebruik van duurzame verpakkingsmaterialen en schenken jaarlijks een percentage van hun bruto omzet aan goede doelen, zoals humanitaire hulp aan mensen in nood in Nepal en India, educatieve en culturele projecten. 

De term Mani Bhadra komt uit het sanskriet en betekent: het delen van welvaart en overvloed met mensen in nood.

Daar ikzelf vanuit mijn vakberoep waarin ik mensen begeleid om o.a. welvaart en overvloed bij zichzelf te ontdekken en ik ook in mijn werk graag deel in mijn visie en ervaringen is Mani Bhadra een van de grootste leveranciers waar ik inkoop en waar ik mijn visie graag mee deel. Zeker m.b.t. het bijdrage van inspanningen om er zeker van te zijn dat er geen mensonwaardige arbeidsomstandigheden ten koste vooraf zijn gegaan. 

Ik wens iedereen veel winkel en kijkplezier en hoop u graag verder te kunnen helpen via mijn webwinkel.

Ik sta klaar voor al uw mogelijke vragen. 

Harte groet, Karin

Rating: 2.52 sterren
25 stemmen