Cursus Mandela
 
Waarom mandala’s kleuren/tekenen?
- Kleuren werken in op de psyche en hebben een geneeskrachtige werking op emoties en lichaam.
- Kleuren kunnen je stemming beïnvloeden en kunnen kracht bijzetten. Denk bijvoorbeeld aan zwarte of donkere kleding bij een zakelijk gesprek of sollicitatie,of een winterdepressie (grauw en donker weer)
 - Het werken met de chakra mandala’s geven inzicht, deblokkeren die levensgebieden die invloed hebben op lichaam en geest. Blokkades worden in beweging gezet en opengemaakt.
-  Het is niet alleen erg leuk met de mandala aan de slag te zijn, maar door hier groepsgewijs mee bezig te zijn komt er meer ruimte voor zelfinzicht en bewustwording. 
Het heeft een ontspannend effect. Even tijd en ruimte vrij te maken voor jezelf, lekker bezig te zijn met kleuren, jezelf en er nieuwe dingen bij te leren.


Deze workshop bestaat uit een mogelijkheid van 3 x 10 lessen. Deze zijn onderverdeeld in 3 categorieën. 


Les 1 t/m 10:  De 7 chakra mandala’s met daaropvolgende, kracht mandala, continuïteit mandala en de energie mandala, deze lopen haaks op de 7 chakra’s. Tijdens deze lessen ga je per les  aan de slag met het inkleuren van de 7 chakra's mandela's . Met daaropvolgend 3 verdiepingen hierop. Per les krijg je informatie over desbetreffende chakra, lichamelijke klachten, geestelijke klachten e.t.c.
Je leert tijdens deze 10 lessen dus alle in en outs over de chakra's en wat dit voor jou kan betekenen.
Leerzaam proces en erg leuk om te doen. De chakra's die je in gaat kleuren zullen je leiden naar wat nodig is voor jouzelf. Hierover krijg je alle informatie mee en begeleiding.
 
Les 11 tm 20: Deze lessen is een verdieping op de les 1 t/m 10. Wederom door het inkleuren van bijbehorende mandela's zullen deze lessen ingevuld worden met boordevol informatie en ga je spelenderwijs hiermee aan de slag. Boeiend, creatief en waardevol de groei in jezelf aan te gaan. 
 
Les 21 t/m 30: Een 2de verdieping op les 11 t/m 20. Mocht je na les 20 nog intresse hebben nog meer verdieping aan te gaan, dan kun je aan deze lessen deelnemen. Waarbij de laatste les wordt besteed aan het maken van een eigen mandela. 
 
Na les 10 is er de mogelijkheid om de verdieping in te gaan, hier zul je persoonlijke groei mee gaan creëren. D.m.v. het inkleuren van de mandela, maar ook door de informatie die er wordt gegeven tijdens de les en de thema's die uitvoerig behandeld gaan worden. Dit alles informatief, spelende wijs, creatief en verdiepend. Wil je geen verdieping maar alleen de 1ste 10 lessen om vervolgens aan de slag te gaan zelf een mandela te creëren dan kun je je aansluiten voor een van de lessen, zelf aan de slag met mandela's.